Psicologia a Sant Cugat

Psicologia a Sant Cugat

Consulta de psicologia a Sant Cugat del Vallès

Grups o consulta de psicologia individual a Sant Cugat enfocada al benestar emocional

La psicologia és una ciència jove, dinàmica i en constant revisió. En els últims anys ha experimentat una notable evolució, amb el naixement i expansió de la psicologia positiva.

Si estàs llegint això potser és perquè t'has plantejat l'ajuda d'un professional de la psicologia a Sant Cugat. Pot ser que directament els teus amics, familiars o persones volgudes t'han animat o simplement t'agradaria tenir una vida més satisfactòria i plena.

Desitges canviar de treball? Busques comunicar-te i expressar-te amb més determinació i autoestima? Et trobes desorientat?

El que si sabem en Panta Rei és que ets valent, perquè tens aquesta voluntat de fer el pas per fer un canvi, el més important perquè aquest es faci realitat.

Com professionals de la psicologia a Sant Cugat, Panta Rei t'oferirà un ampli ventall de tècniques que t'ajudaran a millorar el benestar emocional, per superar les adversitats i dibuixar un nou horitzó a la teva vida.

Panta Rei està dissenyat per tots. No és necessari "estar malament" per venir al nostre centre de psicologia i benestar emocional. Donem recursos de tot tipus per a persones que vulgin millorar la seva qualitat de vida, tant a nivell personal com a nivell professional.

Vols saber el teu nivell de benestar?
Saps quins són les teves virtuts i com potenciar-les?
Discuteixes amb la teva parella o la teva família?
De vegades sents neguit o no estàs bé amb tu mateix i no saps exactament per què?
T´agradaria causar una millor impressió a les persones que t'envolten?

 

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613