Tallers de psicologia a Sant Cugat

Tallers de psicologia a Sant Cugat

Formació i tallers de psicologia emocional a Sant Cugat adequats a cada persona

Treballem amb diferents tipus de propostes i tallers formatius de psicologia emocional a Sant Cugat, per aconseguir el benestar emocional de forma individualitzada

El departament de formació i els tallers de psicologia de Panta Rei busquen compartir els recursos i coneixements propis de la psicologia amb tothom.

Com experts en educació emocional a Sant Cugat, treballem les principals competències emocionals:

La comprensió de les emocions dels altres

  • La presa de consciència de la interacció entre emoció, cognició i comportament
  • Regulació d´emocions i sentiments
  • Habilitats d´afrontament
  • Comunicació
  • Automotivació
  • Autoestima
  • Capacitat per generar emocions positives

Tenim diferents formats de tallers de psicologia a Sant Cugat, per adaptar-nos al temps del què podem disposar, a la profunditat dels temes i a la didàctica de les competències emocionals.

Les nostres càpsules de benestar són ideals per treballar de manera monogràfica un tema i estan especialment indicades per tenir una visió generalista d'una competència emocional, només dues hores de treball.

Segons el tema o el grau de profunditat tenim cursos de 6, 8, 20 i 40 hores de duració.

Tota la nostra formació és pràctica, dinàmica, participativa, respectuosa i està especialment dissenyada per facilitar la transferència del que hem après al nostre dia a dia.

 

Escola Emocional d'Estiu

Escola Emocional d'Estiu

Aquest estiu vine a Panta Rei!! Reprenem la nostra escola emocional d'estiu, oferint tot un seguit d'activitats orientades a ajudar en el desenvolupament psicosocial dels infants, d'una manera dinàmica i divertida.

Oferim un casal al llarg de tot juliol i les dues primere setmanes d'agost per a que els més petits aprenguin eines i recursos emocionals d'una manera lúdica, dinàmica i divertida.

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613