Coaching a Sant Cugat

Coaching a Sant Cugat

Descobreix l'experiència del coaching a Sant Cugat i supera totes les teves metes

Serveis de coaching a Sant Cugat del Vallès treballat des del punt de vista psicològic i educador

El coaching és una metodologia especial, que complementada amb una sòlida base psicològica pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

A Panta Rei desenvolupem el coaching a Sant Cugat i al Vallès, Barcelona, com un procés d'acompanyament actiu, on s'identifica un objectiu i el psicòleg dirigeix els processos per aconseguir-ho.

    • Detecció de necessitats i anàlisi del context
    • Planificació del procés
    • Projecte d´acció conjunta amb el client
    • Inici de les classes de treball

Amb una metodologia fiable i una perspectiva científica, dediquem molt temps a la formació i a la recerca. Com a psicòlegs i educadors, coneixem els processos psicològics bàsics, l'ensenyament i l'aprenentatge.

Com treballem el coaching a Sant Cugat?

Analitzem i tenim en compte el paper que té la personalitat.

Treballem amb les eines diagnòstiques necessàries per fer objectiu i conèixer el context de la persona: tests, activitats, qüestionaris....

Treballem sota el respecte i la responsabilitat, conscient de la influència que tenim en les persones que vénen per resoldre les seves necessitats.

El client és el protagonista i forma part del procés. Dissenyem les sessions de coaching a Sant Cugat tenint en compte les necessitats de cada persona.

La persona que acudeix a Panta Rei per gaudir de l'experiència del coaching a Sant Cugat recorre un camí fins a aconseguir l'objectiu marcat a cada sessió. .

 

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613