Centre de benestar emocional a Sant Cugat

Centre de benestar emocional a Sant Cugat

Recupera la teva vida al centre de benestar emocional a Sant Cugat

Al nostre centre de psicologia a Sant Cugat volem que la teva vida flueixi cap al benestar emocional

En un món en constant moviment i canvi, la seguretat és el ben més benvolgut. Però, resulta inevitable, tot canvia i flueix, ja sigui per pròpia voluntat o per les circumstàncies de la vida. Gaudirem d'alguns canvis i d'uns altres, sofrirem o ens portaran a una altra perspectiva. Així és la vida, un fluir continu.

Davant aquesta situació, Panta Rei neix com un centre de benestar emocional a Sant Cugat, que afronta la professió des d'un punt de vista diferent, per aportar solucions personalitzades, basades a l'educació emocional.

Davant el fluir de la vida, pots aprofitar el corrent d'aigua com una força motriu, que et permeti gaudir i dirigir cada pas. A Panta Rei t'orientarem per aconseguir la capacitat d'adaptació necessària a nivell personal i professional

Inspirant-nos en la filosofia d'Heràclit el Grec, hem posat el nom al nostre centre de psicologia a Sant Cugat: Panta Rei, que significa tot flueix
T'ajudem a fluir?

Què és un centre de benestar emocional?

Imagina un espai on t'asseguis bé, relaxat, tranquil. Cada detall importa i a Panta Rei hem pensat a arribar a tu mitjançant de tots els sentits.

La llum, la claredat, ens permet poder veure què ens ha passat i què és el que volem que passi...

La decoració és harmoniosa i natural, el blanc de la tranquil·litat, ens permet poder imaginar aquest full en blanc per escriure la vida que desitgem..

Les aromes són suaus, pensats per estimular el sistema límbic i aconseguir despertar la receptivitat i predisposició a comprendre i comunicar..

Al nostre CENTRE DE BENESTAR EMOCIONAL trobaràs a més a més, un equip de psicòlegs i experts en educació que amb proximitat i empatia t'escoltaran, comprendran i ajudaran a trobar aquest equilibri emocional que la teva vida necessita..

 

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613