Teràpia de grups a Sant Cugat

Teràpia de grups a Sant Cugat | Panta Rei

Grups de suport i teràpia de grups a Sant Cugat

Organitzem grups de teràpia a Sant Cugat de diferents problemes o situacions, on trobaràs el suport i comprensió que cerques

Les persones som éssers socials i ens agrada viure en comunitat. Algunes persones són més extrovertides o més reservades, però absolutament tots necessiten d'aquesta interacció amb un cercle de confiança.

A Panta Rei obrim grups de suport psicològic, per oferir una teràpia de grups a Sant Cugat, amb eines pròpies de la psicologia i del counseling.

Cada grup comparteix la seva experiència amb gent que té el mateix problema. D'aquesta manera, podem aprendre estratègies, anticipar-nos a situacions que altres persones han viscut i aconseguir el suport de gent que ens entén a la perfecció.

Tenim grups oberts de malalties cròniques, de malalties que cursen amb dolor, de cuidadors de persones dependents, de parelles en processos de reproducció assistida, de persones que han sofert la pèrdua d'un ser estimat...

Si vols participar en algun dels nostres grups de teràpia a Sant Cugat o desitges crear un de nou, contacta amb Panta Rei i t'ajudarem.

 

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613