Com aconseguir el benestar amb la psicologia positiva

Com aconseguir el benestar amb la psicologia positiva

El benestar emocional és un estat d’equilibri emocional en el qual la persona se sent satisfeta amb la seva vida. Aquesta satisfacció està relacionada amb la valoració que la persona fa del seu estat d’ànim.

 

El benestar emocional depèn de les circumstàncies que ens envolten i de la interpretació que fem d’aquestes circumstàncies.

 

Els factors que influeixen són diferents per cada persona i cadascú ha de trobar allò que l’ajudi en el seu equilibri personal.

 

La psicologia positiva és una branca de la psicologia de recent aparició que vol comprendre, mitjançant la investigació científica, els processos que faciliten les qualitats i emocions positives de les persones.

 

També vol aportar nous coneixements amb l’objectiu d’ajudar a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones, des d’una perspectiva científica.

 

Així mateix, representa un nou punt de vista per entendre la psicologia i que ve a complementar i donar suport al model existent.

 

A Panta Rei, des de la psicologia positiva, oferim un ampli ventall de recursos per facilitar l’adaptació a les demandes de l’entorn tot millorant el nivell de benestar emocional.

PANTA REI

  Plaça Barcelona, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  680 736 793

  639 227 613